Orulthindupap’s Blog

augusztus 13, 2016

Továbbá

Filed under: Uncategorized — orulthindupap @ 2:24 du.

A kutyákkal már nehezebb. Megijednek és visszafordulnak, ha ember keresztezi útjukat. Természetesen a kóbor kutyákra gondolok. Isti is egy kutyához hasonlít, aki mindig hazamegy, amíg van otthona. Amíg van otthona…
Isti cigarettázik. A cigaretta dobozán azt írják, hogy a dohányzás lassú és fájdalmas halált okozhat. Isti nem akar lassú és fájdalmas halált. Csak egyszerűen meghalni akar.
Istinek – úgy néz ki – nincs bátorsága felvágni az ereit. Próbálta, de nem tudta megtenni. Ez gáz. Valamit tenni kéne. Meggyőződése, hogy Isten vagy valami más okkult hatalom pokolra szánta őt.  Ezt gyermekkora óta véli tudni. Isti most 35 éves.

Ma sok cigarettát elszívott. Ott ült a kis eperfa alatt, és szívta egyiket a másik után. Az első, amelyiket még a megcsonkított juharfa alatt szívott el, nagyon rosszul esett. De Isti folytatni akarta. Érthető ez? Nem. Teljesen irracionális. Isti valószínűleg hülye…vagy zavarodott.

Az emberek többsége kisebb-nagyobb mértékben zavarodott. Csak meg kell nézni, hányan cigarettáznak és isznak. Nem tudom mennyi Marosvásárhelyen az alkoholista, de a cigarettázók száma rekordokat dönt.
Feszült város, a román-magyar konfliktusok gócpontja. A közszállítás sok kívánnivalót hagy maga után. Amikor még nem volt hands-free mobiltelefon, már akkor sok volt a magában beszélő ember.

Vélemény? »

Még nincs hozzászólás.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Hozzászólás

Működteti a WordPress.com.